Események

Fedezd fel az állatok lenyűgöző világát!

Állandó programok

Állati jó találkozások

11

óra

Csapatmunka

Találkozás a szurikátákkal. Ennél a fajnál, a táblán látható időpontban minden nap sor kerül az "Állati jó találkozás" programra.

12

óra

Lassan jársz, tovább élsz

Találkozás a görög teknőssel. Ennél a fajnál, a táblán látható időpontban minden nap sor kerül az "Állati jó találkozás" programra.

13

óra

A sziklamászás bajnokai

Találkozás a kőszáli kecskével. Ennél a fajnál, a táblán látható időpontban minden nap sor kerül az "Állati jó találkozás" programra.

14

óra

Karneváli művész

Találkozás a mandrillokkal. Ennél a fajnál, a táblán látható időpontban minden nap sor kerül az "Állati jó találkozás" programra.

15

óra

Az élet az egyensúlyról szól

Találkozás a rózsás flamingóval. Ennél a fajnál, a táblán látható időpontban minden nap sor kerül az "Állati jó találkozás" programra.

16

óra

Az óriások világa

Találkozás a zsiráfokkal. Ennél a fajnál, a táblán látható időpontban minden nap sor kerül az "Állati jó találkozás" programra.

bérleteseknek

Zoo útlevél

korlátlan belépés akár az év minden napján

iskolai csoportoknak

Iskolai programok

A Marosvásárhelyi Állatkert, az ország legnagyobb és legszebb ilyen jellegű intézménye, egy őshonos erdőben helyezkedik el, ami kiváló környezete biztosít mind az itt lakó állatoknak, mind a látogatóknak.

Töltsenek el egy napot nálunk a Zöld hétből vagy az Iskola másképp hétből!

Itt megfigyelhetők a régiónkban élő állatok (pl. medve, farkas, vaddisznó, szarvas, őz, hiúz stb.), de exotikus állataink is vannak (pl. oroszlán, elefánt, zsiráf, majom, zebra stb.).

Az állatkerti látogatásra érdemes legalább két órát szánni, de ha valamilyen saját oktatási tevékenységet is terveznek, akkor lehet hosszabb idővel számolni.

Az állatkert egyébként naponta 9,00 órától 18,00 óráig tart nyitva (utolsó belépés 18 óra, utolsó kilépés 19 óra). A szervezett csoportoknak (több mint 10 tanuló) kedvezményes árat tudunk biztosítani, így minden diák fejenként 5 lejért vásárolhat jegyet.

Várjuk szeretettel!

Időszakos programok

Jeles napok az állatkertben 2024

Február

02

Medve Nap

Április

22

Föld Napja

Bérlettel rendelkezők találkozója

Május

18

ÉjszakáZOO

Június

01

Gyereknap

Június

07

Áloméjszaka az Állatkertben (Dreamnight)

Fogyatékkal és krónikus betegséggel élő gyerekek és családjaik részére

Augusztus

23

Marosvásárhelyi Állatkert Napja

Október

04

Állatok Világnapja

Október

29

Makik Napja

Bérlettel rendelkezők találkozója

December

5

Mikulás Nap

Fedezd fel az állatok világát!

Híreink