Planifică-ți vizita!

Program, prețuri, întrebări frecvente

Grădina Zoologică Târgu-Mureș este deschisă în fiecare zi a anului.

Program de vară

01.martie - 31.octombrie

09.00 -18.00

ultima intrare: 18.00
ultima ieșire: 19.00

Program de iarnă

01.noiembrie - 29.februarie

09.00 -16.00

ultima intrare: 16.00
ultima ieșire: 17.00

programe diverse

Evenimente zilnice

descoperă animalele pas cu pas

Hartă și reguli de vizitare

Click pe hartă pentru mărire!

aplicație

În curând aplicația Zoo Mureș!

Descoperă animalele fascinante și mediul lor natural!

Alegeți-vă biletele!

Evitați coada de la casa de bilete și cumpărați biletul online. Accesul în Zoo se va permite pe baza biletului în format fizic sau electronic, pe mobil.  Abonamentele anuale se pot cumpăra numai la casieria Zoo. 

Adult

bilet individual
25 lei
  • Acces în Zoo (1 intrare/zi)
  • Participare la evenimente permanente

Copil

2-18 ani
10 lei
  • Acces în Zoo (1 intrare/zi)
  • Participare la evenimente permanente

Copilaș

0-2 ani
GRATUIT
  • Acces în Zoo
  • Participare la evenimente permanente

Familie

2 adulți și până la 2 copii
50 lei
  • Acces în Zoo (1 intrare/zi)
  • Participare la evenimente permanente
super preț

răspunsuri

Întrebări frecvente

Dacă nu găsiți ceea ce căutați, nu ezitați să ne contactați pe office@zootirgumures.ro!

Puteți cumpăra bilet la caseria Grădinii Zoologice Tg Mureș zilnic între orele 9-18 sau online pe site-ul easy2visit.com.

Nu, prin achiziționarea unui bilet, aveți dreptul de a vizita Grădina Zoologică din Tg Mureș până la închidere, adică până la ora 19.

Consultați această pagină pentru prețurile actualizate.

Copiii, elevii, studenții, pensionarii și grupurile organizate de copii beneficiază de reducere, iar persoanele cu dizabilități au acces gratuit.

Grădina Zoologică este deschisă in FIECARE zi a anului, conform programului.

Grădina Zoologică este deschisă in FIECARE zi a anului, conform programului.

Organizăm zilnic ”Hrăniri spectaculoase” pentru 6 specii diferite la 6 momente distincte.

În Grădina Zoologică avem zile speciale conform următorului calendar:

Februarie 2 - Ziua Ursului

Aprilie 22 - Ziua Pământului / Gala posesorilor de abonamente

Mai 18 - Ziua Internațională a Muzeelor

Iunie 1 - Ziua Copilului

Iunie Prima Vineri - Dreamnight at the Zoo (Noaptea de vis la Zoo)

August 23 - Ziua Grădinii Zoologice din Tg Mureș

Octombrie 4 - Ziua Mondială a Animalelor

Octombrie 29 - Ziua Mondială a Lemurilor/ Gala posesorilor de abonamente

December 5 - Moș Nicolae

Da, parcarea pentru mașini este deschisă.

Parcarea în zona Grădinii Zoologice din Tg Mureș este gratuită.

La intrare există câteva spații de parcare pentru biciclete.

Nu, nu este permisă intrarea cu bicicleta, trotineta sau rolele în Grădina Zoologică din Tg Mureș.

Da, Grădina Zoologică din Tg Mureș pune la dispoziție scaune cu rotile. Acestea pot fi ridicate gratuit la intrare și returnate la ieșire.

Folosirea căruciorului pentru copii este gratuită.

Nu, fumatul nu este permis în Grădina Zoologică din Tg Mureș, conform politicii Grădinii Zoologice privind un mediu sănătos și sigur pentru copii și vizitatori. Interdicția de fumat este valabilă în întreaga grădină zoologică.

Nu, nu este permis să aduceți câini sau alte animale de companie. Doar câinii de asistență sunt acceptați în Grădina Zoologică din Tg Mureș, cu condiția să fie înregistrați la casa de bilete.

Animalele nu pot fi hrănite.

Descoperă Zoo Târgu-Mureș!

Servicii

Facilități

Grădina Zoologică din Tg Mureș își întâmpină vizitatorii cu o gamă variată de facilități, astfel încât experiența lor să fie cât mai plăcută și confortabilă posibil. Iată câteva dintre facilitățile pe care le puteți găsi:

Parcare

La intrarea pe Platoul Cornești, veți găsi o parcare sigură unde vă puteți lăsa mașina în timpul vizitei la Zoo. Vă rugăm să rețineți că accesul cu mașina nu este permis în zona terenurilor de joacă/fitness și în interiorul Grădinii Zoologice, pentru a asigura siguranța și confortul tuturor vizitatorilor.

Transport public

Pentru cei care preferă să nu vină cu mașina proprie, există opțiunea de a ajunge la Platoul Cornești cu autobuzul. Serviciul de autobuz este disponibil în timpul verii (mai-septembrie), iar programul poate fi consultat pentru a vă planifica călătoria. Cu ajutorul autobuzului, vizitatorii pot ajunge comod și rapid la Grădina Zoologică. > Program autobuz

Alimente și băuturi

Pentru a vă asigura că aveți suficientă energie pe tot parcursul vizitei, vă recomandăm să vă procurați alimentele și băuturile de care aveți nevoie înainte de a intra în Zoo. Este important să vă planificați vizita în funcție de nevoile personale, având în vedere că vizitatorii Grădinii Zoologice din Târgu Mureș petrec în medie între 1,5 și 2,5 ore aici. Cu toate că nu există posibilitatea de a cumpăra băuturi în interiorul Grădinii, avem o fântână arteziană cu apă potabilă în apropierea intrării.

Cărucioare gratuite

La intrarea în Zoo, vizitatorilor li se pun la dispoziție gratuit cărucioare, ceea ce este deosebit de util pentru familiile cu copii mici. Acestea vă permit să vă bucurați de vizita dumneavoastră fără a vă face griji cu privire la modul în care să vă transportați obiectele personale în timpul excursiei. Mai mult decât atât, copiilor le place să folosească aceste cărucioare.

Pavilioane și zone de relaxare

În interiorul Grădinii Zoologice, veți găsi pavilioane unde vă puteți odihni și savura alimentele și băuturile aduse de acasă. Aceste locuri oferă o oportunitate excelentă pentru a vă relaxa într-un mediu plăcut, în timp ce vă bucurați de priveliștea înconjurătoare și de compania prietenilor și familiei.

Turnul panoramic

O experiență deosebită o reprezintă turnul panoramic, de unde puteți admira animalele din înălțime. Această perspectivă unică vă permite să observați comportamentul și activitățile animalelor într-un mod captivant și educativ.

Cărucioare pentru persoanele cu dizabilități

Grădina Zoologică de pe Platoul Cornești se angajează să ofere accesibilitate tuturor vizitatorilor. Prin urmare, punem la dispoziția persoanelor cu dizabilități cărucioare special concepute, menite să faciliteze explorarea parcului în condiții de confort și siguranță. Aceste cărucioare sunt proiectate pentru a oferi confort și siguranță persoanelor cu mobilitate redusă, permițându-le să se bucure de fiecare atracție și animal în mod egal cu restul vizitatorilor. Această inițiativă reflectă angajamentul nostru pentru diversitate și incluziune în comunitatea noastră.

Cu ajutorul acestor facilități specializate, toți vizitatorii pot explora confortabil și în siguranță minunăția lumii animalelor în cadrul Grădinii Zoologice de pe Platoul Cornești. Vă așteptăm cu drag să petreceți o zi plină de aventură și descoperiri alături de noi!