Știri & noutăți

un strop din natură

Prețul biletelor rămâne neschimbat

Facebook
Twitter
LinkedIn

Consilierii locali ai municipiului Târgu Mureş au aprobat la ședința ordinară din noiembrie hotărârea privind tarifele de acces pentru anul 2024 la Grădina Zoologică Târgu Mureş. Acestea au rămas neschimbate faţă de anul 2023, cu unele modificări în cazul abonamentelor.

Preţul unui bilet la Grădina Zoologică din Târgu Mureş va rămâne 25 de lei pentru adulţi, 10 lei pentru copii, pensionari şi studenţi. Abonamentul anual pentru adulți va crește de la 150 lei la 170 lei. Acesta conferă posesorului dreptul de a participa și la evenimente organizate în grădină, cu invitație.

Conform planurilor, deținătorii de abonamente vor fi invitați de două ori pe an: în 22 aprilie, Ziua Pământului, și în 29 octombrie, Ziua Maimuțelor, la întâlnirea abonaților, unde vor fi organizate programe special adaptate publicului țintă. Pașaportul atașat abonamentului poate fi utilizat pentru urmărirea vizitelor repetate și colectarea de ștampile. Diverse activități suplimentare descrise în pașaport pot face vizitele și mai atractive.

În hotărârea adoptată pe 23 noiembrie, au fost introduse și noi posibilități. Comercianții au acum posibilitatea de a desfășura activități pe teritoriul Grădinii Zoologice.

Taxa pentru ocuparea domeniului public pentru alimentaţie publică va fi de 310 lei/mp/lună, iar pentru activităţi de artizanat de 186 lei/mp/luna. Tarifele pentru evenimente foto (nunti, botezuri, etc.) au fost stabilite la 150 lei pe zi. Pentru pictura pe față și fotografii la fața locului, taxa zilnică este de 25 lei pe metru pătrat, în timp ce pentru operarea jocurilor mobile (mașini pedale, trenuleț electric și călărie cu ponei) se percepe o taxă zilnică de 20 lei fiecare. Pentru operarea căruțelor trase de cai sau a săniilor, taxa zilnică este de 100 lei.

#

Abonează-te la newsletter!

Află noutățile direct din email.