Știri & noutăți

un strop din natură

Noaptea la Zoo – Descoperiri pe potecile Africii

Facebook
Twitter
LinkedIn

Grădina Zoologică din Târgu Mureș are plăcerea de a vă invita să participați la evenimentul Noaptea la Zoo! Totodată vă rugăm să ne ajutați în promovarea evenimentului care va avea loc în data de 13.05.2023 începând de la ora 18:00.

Tematica Noptii este Africa, având ca și titlu Descoperiri pe potecile Africii. Programele dedicate încep la ora 20:00 cu pescuitul mare cu pelicanul comun, la ora 21:00 va fi dans cu mandrili mascați, urmat la ora 22:00 de cina regala la lei. La ora 23:00 puteți întâlnii maeștrii jocului de echipă, suricatele. Între orele 21:00-24:00 fiecare vizitator poate participa la probă de curaj în Octopus.

În această noaptea vor fi practicate tarife speciale: astfel adulții vor plăti doar 10 lei iar copiii 5 lei. Programul de la Zoo dedicat acestui eveniment se va desfășura între orele 18.00 și 24.00.

Acest eveniment este organizat din dorința de a prezenta animalele într-o ipostaza mai interesantă. În timp ce animalele diurne, pe care le cunoaștem din înâlnirile anteriore dorm, cele nocturne se trezesc abia după ce soarele apune. Acestea sunt animalele care cu ocazia vizitelor obișnuite dorm, acuma însă devin active. Vă invităm, să le întâlniți și Dvs!

#

Abonează-te la newsletter!

Află noutățile direct din email.